18965
Title Image

Vi firar en månad

Idag har vår verksamhet varit igång i en månad. Vi känner oss så glada för Amnionkliniken och alla möten med fantastiska patienter! Vi vill också tacka för ett gott samarbete med våra barnmorskemottagningar Irma Barnmorskemottagning, Barnmorskemottagningen Sankt Hans, Capio Citykliniken Barnmorskemottagning, BarnmorskeStationen LA & RO.

Våra öppettider

Öppettider Mån – tors 8.00–16.30 Fre 8–15 Kvälls- och helgöppet kan förekomma vid efterfrågan. Telefontider Mån – tors 8.00–16.30 Fre 8–15

Vi öppnar den 1 oktober

Hjärtligt välkomna till oss! Den 14 oktober öppnar Amnionkliniken i nybyggda lokaler i kvarteret Posthornet i centrala Lund.

Boka tid hos oss

Det går redan nu att boka tid. Vi tar emot dig/er från och med den 14 oktober. Om du behöver hjälp att boka är du alltid välkommen att ringa så hjälper vi dig. Du når oss på telefon 0708-272786.