22757
page-template-default,page,page-id-22757,page-child,parent-pageid-22097,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive
Title Image

Digital förlossningsföreläsning

Digital förlossningsföreläsning

När tiden för förlossningen börjar närma sig kan känslorna och funderingarna vara många. Din kropp har redan alla förutsättningarna för att föda, men det är ändå naturligt att känna en viss oro och rädsla. De allra flesta får en positiv förlossningsupplevelse i alla fall.

Hur det känns och vad som händer under födandet går att påverka med förberedelse och en trygg inställning.

Digital förlossningsföreläsning

Hjälp att förbereda dig

Att förbereda sig mentalt hjälper många att minska oron och stå bättre rustad inför ovissheten och det oförutsägbara. Genom att förstå vad smärtan har för funktion och veta hur det naturliga och friska förlossningsförloppet går till kan du motverka rädsla.

På Amnionkliniken kan du få hjälp med att förbereda dig. Vi erbjuder enskilda samtal eller föreläsning i grupp. Med vår digitala förlossningsföreläsning vill vi ge dig information, stöd och råd utifrån vår långa erfarenhet som barnmorskor. Då vi arbetat i 20 år med förlossningar berättar vi hur det oftast går till, hur vi tänker och arbetar. Vi ger dig även exempel på olika händelseförlopp.

Vad vi går igenom

På vår förlossningsföreläsning beskriver vi förlossningens olika faser – latensfasen, den aktiva fasen, övergångsfasen och utdrivningsfasen. Vi pratar om smärtlindringsmetoder och vad ni kan göra hemma innan ni åker in till förlossningsavdelningen. Att ha med sig någon närstående som stöd är viktigt och vi ger tips och råd till er hur ni kan stötta och hjälpa.

Med Amnionklinikens förlossningsföreläsning hoppas vi kunna bidra till att du ska känna trygghet och tilltro inför att ditt barn ska födas.

Få en trygg förlossning med förlossningsföreläsning. Foto: Kennet Ruona
Få hjälp med att känna trygghet och tilltro inför att ditt barn ska födas. Foto: Kennet Ruona

Så går det till

Föreläsningen är på kvällstid och sker via Webex på din dator eller surfplatta. Efter anmälan skickas en mötesinbjudan till din mejl.  Det är enkelt att använda och inga förberedelser krävs. Under föreläsningen har du möjlighet att ställa frågor eller skriva i chatten.

Boka tid

Du bokar dig via vårt bokningssystem Bokadirekt här på vår hemsida. Där hittar du också datumen för föreläsningarna. Kostnaden är 500 kr per inloggning.

Håll utkik här på hemsidan och i våra sociala medier där vi annonserar kommande föreläsningar. Du är också välkommen att anmäla ditt intresse via mejl till info@amnionkliniken.se .