18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,page-parent,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive
Title Image

Om vår ultraljudsklinik

Personal

Vi som arbetar på Amnionkliniken ultraljudsklinik är Martina Qvennerberg, Anna Skärvad och Anna Forsblad. Vi är legitimerade barnmorskor med ultraljudskompetens och är FMF certifierade. Vi har även lång erfarenhet av förlossningsvård. Medicinskt ansvarig läkare är Annamari Nikkilä, specialistläkare i obstetrik/gynekologi samt ultraljud. Vi älskar vårt arbete och vi vill att er ultraljudsupplevelse ska bli så bra som möjligt och med bästa kvalitet.

team_image
Leg. Barnmorska med vidareutbildning i ultraljud

Martina Qvennerberg

team_image
Leg. Barnmorska med vidareutbildning i ultraljud

Anna Skärvad

team_image
Leg. Barnmorska med vidareutbildning i ultraljud

Anna Forsblad

team_image
Specialistläkare i obstetrik/gynekologi samt ultraljud

Annamari Nikkilä

team_image
Fysioterapeut, specialiserad inom Kvinnohälsa

Åsa Rippe

Vår vision

Amnionkliniken är Lunds första privata ultraljudsklinik. Den har fått sitt namn av ordet amnion som betyder fosterhinna, dvs. den hinna som omger fostret inne i livmodern. Vi som arbetar på Amnionkliniken vill att du som patient ska känna dig trygg och väl omhändertagen när du kommer till oss. Att gå på ett ultraljud under sin graviditet innefattar för de flesta många känslor – både glädje och oro. Det är första gången man får se sitt ofödda barn, samtidigt vet man att det är en hälsoundersökning av barnet där vi också kan hitta avvikelser. I de fall detta inträffar skrivs en remiss till Ultraljudsavdelningen på Kvinnokliniken för fortsatt omhändertagande och utredning. Vi strävar efter hög tillgänglighet och kontinuitet. Vi arbetar evidensbaserat och håller oss uppdaterade genom att ta del av den senaste forskningen och kontinuerligt fortbilda oss inom vårt område.

Vår vision - Amnionkliniken ultraljudsklinik