22926
page-template-default,page,page-id-22926,page-child,parent-pageid-18859,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive
Title Image

Sagt om oss

Vi har mer än 2000 recensioner på Boka Direkt, läs några av dem nedan.

Här möts man av mycket professionell personal. (Martina var den barnmorska som tog hand om mig) Men kompetensen är hög hos alla vilket är uppenbart när man är där, även om det bekräftats av ex specialistmödravård på Universitetssjukhuset i Lund. Även om kompetensen är viktig så är också det personliga bemötandet det. Här ges man tid. Man känner sig välkommen, och inga gamla värderingar ryms på denna klinik. Alla är välkomna och bemöts på samma omsorgsfulla sätt. Som ni säkert förstår så är jag mer än nöjd! Detta är min andra graviditet (då jag fick havandeskapsförgiftning) vilket gör att jag mött många barnmorskor och under denna graviditet har många fler undersökningar… På Amnionkliniken ses du som en människa och inte bara en gravid. Här lämnas inget åt slumpen!
Bernice Å.

 

Helt fantastiska och så trevliga varje gång! Vi har varit så nöjda med alla besök på Amnionkliniken och har känt oss så trygga! Kan även varmt rekommendera deras förlossningsföreläsning 🙂
Amanda I.

 

Besöket startades med ett väldigt fint bemötande, fortsatte med en pedagogisk beskrivning av undersökningen och avslutades med tydlighet, noggrannhet och en ordentlig beskrivning av resultatet. Jag rekommenderar kliniken starkt!
Zainab L.

 

Vilken underbar upplevelse detta var. Från det ögonblick som jag gick in genom dörren möttes jag av ett vänligt ansikte. Jag väntade i det mysiga och avkopplande väntrummet som var fyllt med vackert dekorerade detaljer. Kliniken hade en så trevlig stämning och du kunde känna det lugnet inuti. Denna positiva upplevelse förblev densamma i ultraljudsrummet. En härlig dam vid namn Anna tog min ‘scan’ och förklarade allt hela vägen. Hon hade ett mycket positivt sätt och trevligt sätt om henne. Sammantaget en mycket positiv och trevlig upplevelse. En professionell klinik med en vacker atmosfär, något som jag inte har upplevt till den här höga nivån ännu här i Sverige och nu har jag gjort det.
Emma D.

 

Mycket proffsiga och vänliga i personalen. Förklarade tydligt vad hon såg. Jättefina lokaler och en riktigt bra upplevelse! Vi är så glada att vi bokade en tid
Emma L.

 

Bästa ultraljudsundersökningen jag varit på någonsin. Kände mig väldigt trygg och fint bemött av Martina som under hela undersökningen berättade om vad hon gjorde. Fina och mysiga lokaler. Kan varmt rekommendera Amnionkliniken!
Caroline D

 

After an unpleasant experience in my own hospital, I contacted Amnionkliniken for an additional control ultrasound. I immediately received a very nice email. The consultation was also very pleasant, she took her time for the ultrasound and answered my questions. There is a nice atmosphere and Martina and her colleagues are very friendly. I would recommend them to every (new) parent.
Loes W.

 

Det är alltid himla trevligt att gå på ultraljud på Amnionkliniken. Jag har varje gång fått ett personligt bemötande och de är så varma och omhändertagande. Här vill jag gå fler gånger och hit kommer jag gärna tillbaka! Rekommenderar varmt!
Mia J.

 

Vi rekommenderar Amnionkliniken varmt. Martina och Anna är superkomptenta och omtänksamma barnmorskor som vi har haft förmånen att träffa både på ultraljud och nu på digital förlossningsförberedande kurs. Stort tack för ert arbete!
Gabriella R.

 

Jättebra bra föreläsning med relevant information. Martina och Anna pratar lugnt och förklarar pedagogiskt, vilket gör att man får en trygg upplevelse.
vanessa t.

 

Fantastisk barnmorska som tog emot en med öppna armar. Genuint trevlig och duktig! Helnöjd med dagens besök, rekommenderas starkt 🙂
Amanda O.

 

Jag träffade Anna för KUB. Hon var jättevälkomnande, tillmötesgående och varm. Frågade hur jag mår, hade koll på min journal, var tydlig och berättade vad som kollades och hur och var. Svarade tålmodigt och glatt på alla mina nyfikna frågor om teknologin och vad vi såg. Jättefina och fräscha lokaler med representation av olika människor på sina tavlor, levande växter och mysfaktor. Mycket fin upplevelse.
Mathilda S

Våra recensioner är hämtade från Boka Direkt, läs gärna fler här →