21946
page-template-default,page,page-id-21946,page-child,parent-pageid-21683,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
Title Image

Bildlagring

Bildlagring

För oss är bildlagring en självklarhet. Tricefy (bildlagringssystem) fungerar som ett vanligt SMS, där mottagaren får avidentifierade bilder och filmklipp direkt till sin mobil och/eller till sin e-postadress.

Tjänsten används även för att kunna göra medicinska bedömningar av ultraljudsbilder, så kallad andrahandsbedömning (second opinion) av läkare med specialistkomptetens. Patientsäkerheten skyddas med hjälp av patientsäkerhetslagen.

Med den här tjänsten kan du enkelt dela bilder med din familj och vänner. Bilderna bekostar du själv. Önskar du endast bild på fotopapper ingår detta i undersökningen. Bildkvaliteten påverkas av olika faktorer som tex. mängden fostervatten runt fostret, kvinnans BMI och graviditetslängden. Efter 34 veckor är det ofta svårare att ta bra bilder. Skulle vi inte lyckas ta 3D-bilder av tillräckligt god kvalitet betalar ni endast för en Tillväxtkontroll utan 3D.

Se prislista här.