22582
post-template-default,single,single-post,postid-22582,single-format-standard,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Vill du förbereda dig inför förlossningen?

Vill du förbereda dig inför förlossningen?

Börjar det närma sig beräknat förlossningsdatum? Kanske har du funderingar kring din förlossning, hur den kan starta, vad som händer när du kommer till förlossningsavdelningen, vilka smärtlindringsmetoder som finns, hur du som medföljande kan stödja den födande eller vad som händer efter barnets födelse?

Vid tre olika tillfällen under våren delar vi med oss av våra erfarenheter som förlossningsbarnmorskor. Vi utgår från dina tankar och du får möjlighet att ställa frågor. Välkommen att anmäla dig till den 25/3, 22/4 eller 19/5 kl. 18-21.

Plats: Amnionkliniken
Anmälan: Anmälan sker via Bokadirekt.se (förlossningsföreläsning) eller via vår mejl, info@amnionkliniken.se.
Kostnad: 450 kr/person. Vi bjuder på fika!
Varmt välkommen önskar Anna & Martina