22625
post-template-default,single,single-post,postid-22625,single-format-standard,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Vill du få mer kunskap och förståelse inför förlossningen?

Vill du få mer kunskap och förståelse inför förlossningen?

Det finns många olika sätt att förbereda sig inför förlossningen. Inget sätt är mer rätt än något annat. Det är upp till var och en att känna efter vad som passar just dig. Det vi vet är att de allra flesta mår bra av att förbereda sig på något sätt och detta kan bidra till en positiv upplevelse av förlossningen.

På Amnionkliniken kan du som önskar få hjälp med att förbereda dig. Vi erbjuder enskilda samtal eller föreläsning i grupp. Med anledning av den annorlunda tid vi lever i med Covid-19 håller vi under våren och sommaren våra föreläsningar digitalt.

Den 19/5 och den 30/6 är det dags igen! Vill du ha en plats? Gå då in och boka dig här på vår hemsida. Föreläsningen sker via Webex på din dator eller surfplatta. Det är enkelt att använda och inga förberedelser krävs. Efter anmälan skickas en mötesinbjudan till din mejl.

19/5 kl.18-20.30

30/6 kl.18-20.30

Kostnad: 500 kr/par och 250 kr/deltagare. Betalas med Klarna via Bokadirekt.

Hoppas vi ses!

Martina & Anna