22806
post-template-default,single,single-post,postid-22806,single-format-standard,stockholm-core-1.0.9,select-theme-ver-5.1.6,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Gott Nytt år!

Gott Nytt år!

Det har varit ett minst sagt händelserikt år här på Amnionkliniken. Pandemin har påverkat oss alla på ett sätt som vi aldrig kunde föreställa oss. Vi vill tacka alla er som besökt oss under det här året, vi är så oerhört tacksamma för alla fina möten mer er och för de recensioner ni tagit er tid att skriva till oss.

Vi vill också tacka er barnmorskor ute på barnmorskemottagningarna som skickat remisser till oss. Vi är väldigt glada för det fina samarbete vi har!

Nu blickar vi fram mot ett nytt år och nya möjligheter. Förutom att erbjuda ultraljud till dig som är gravid, kommer vi även att fortsätta med våra digitala förlossningsföreläsningar och våra gravidträningsgrupper under våren.

Ett riktigt gott nytt år till er alla!

Anna & Martina