22816
post-template-default,single,single-post,postid-22816,single-format-standard,stockholm-core-1.0.9,select-theme-ver-5.1.6,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Digital förlossningsföreläsning i maj och juni

Digital förlossningsföreläsning i maj och juni

Innan sommaren finns det nu två tillfälle att boka vår digitala förlossningsföreläsningar. Föreläsningen riktar sig till dig som vill förbereda dig inför förlossningen. Under liveföreläsningen har du möjlighet att ställa frågor. Mer information hittar du på hemsidan under rubriken förlossningsföreläsning.

Så här berättar en av alla som gått vår föreläsning:

”För oss/mig var det väldigt skönt att lyssna tillsammans, för det hjälpte oss att påbörja en detaljerad diskussion om hur vi vill ha det när det är dags, vad vi tillsammans ska tänka på och helt enkelt startade en väldigt fin dialog här hemma.”

Vill du ha en plats? Gå då in och boka dig här på vår hemsida! Föreläsningen sker digitalt och du deltar enkelt på din dator eller surfplatta. Några dagar innan föreläsningen skickas en mötesinbjudan till din mejl.

19/5 kl.18-20.30

29/6 kl.18-20.30

Kostnad: 500 kr per inloggning. Betalas med Klarna via Bokadirekt.

Hoppas vi ses!

Martina & Anna