22979
post-template-default,single,single-post,postid-22979,single-format-standard,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Tidigt vaginalt ultraljud – ny tjänst

tidigt vaginalt ultraljud

Tidigt vaginalt ultraljud – ny tjänst

Då vi har sett en efterfrågan på tidigt vaginalt ultraljud innan graviditetsvecka 8+0 har vi nu öppnat en tjänst där du som patient kan boka dig från graviditetsvecka 6+0. Ultraljudet utförs i första hand vaginalt för att komma närmare livmodern och bättre kunna se graviditeten och fostret. Vid ett tidigt vaginalt ultraljud kan man genom att mäta hinnsäckens eller fostrets storlek bestämma graviditetslängden och tidigast från graviditetsvecka 6 kan man se om det finns hjärtaktivitet. Läs mer om tjänsten här →

Är du osäker på din graviditetslängd och behöver råd är du välkommen att ringa oss på 0708-272786 eller mejla till info@amnionkliniken.se.

Boka tid här →

Välkommen!