23344
post-template-default,single,single-post,postid-23344,single-format-standard,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Digital förlossningsföreläsning

Digital förlossningsföreläsning

Digital förlossningsföreläsning

Med en digital förlossningsföreläsning kan ger vi dig information, råd och stöd utifrån vår 20-åriga erfarenhet som förlossningsbarnmorskor.

Känslorna och funderingarna kan vara många när tiden för förlossningen börjar närma sig. Hur det känns och vad som händer under födandet går att påverka med hjälp av förberedelse och en trygg inställning.

Under vår förlossningsföreläsning beskriver vi förlossningens olika faser – latensfasen, den aktiva fasen, övergångsfasen och utdrivningsfasen. Vi pratar om smärtlindringsmetoder och vad ni kan göra hemma innan ni åker in till förlossningsavdelningen. Att ha med sig någon närstående som stöd är viktigt och vi ger tips och råd till er hur ni kan stötta och hjälpa.

Med Amnionklinikens förlossningsföreläsning hoppas vi kunna bidra till att du ska känna trygghet och tilltro inför att ditt barn ska födas.

Mer info

Vill veta mer om kursen? Läs under rubriken Digital Förlossningsföreläsning. Kontakta oss på info@amnionkliniken.se för föreläsningsdatum samt anmälan. Håll utkik här på hemsidan och i våra sociala medier där vi annonserar kommande föreläsningar.