23362
post-template-default,single,single-post,postid-23362,single-format-standard,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Förbered dig med Amnion Gravidhälsa

Förbered dig med Amnion Gravidhälsa

Amnion Gravidhälsa vänder sig till alla gravida kvinnor oavsett träningsnivå. Du kan vara otränad eller vältränad. Under graviditeten är det viktigt att träna säkert och med fokus på att må bra. Varje kvinna är unik och samma träning passar inte alla. Vi på Amnionkliniken följer dig och din kropp hela vägen från tidig graviditet till återhämtning efter förlossning.

Varför träning under graviditet?

När man blir gravid så sker det många förändringar i kroppen både fysiologiskt och mentalt. Med Amnion Gravidhälsa vill vi hjälpa dig att förstår vad som händer i din kropp och ge dig verktyg för att lindra många graviditetsbesvär men också förbereda din kropp inför förlossningen och tiden efter.

Det går att lindra många graviditetsrelaterade åkommor som t ex svullen mage, illamående, trötthet, depression, ryggsmärta och stress. Sömnen förbättras och risken för komplikationer som t ex diabetes minskar. Träningen hjälper dig även att bli förberedd inför förlossningen genom att du blir starkare, tränar uthållighet och får en bättre kroppskännedom samt självkänsla. Träningen under graviditeten hjälper även läkningen och återhämtningen efter förlossningen.

Mer info

Vill veta mer om kursen? Läs under rubriken Gravidträning. Kontakta oss på info@amnionkliniken.se för kursdatum samt anmälan.