22797
post-template-default,single,single-post,postid-22797,single-format-standard,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Använd ditt friskvårdsbidrag till vår gravidträning eller förlossningsförberedande kurs

friskvårdsbidrag till vår gravidträning

Använd ditt friskvårdsbidrag till vår gravidträning eller förlossningsförberedande kurs

Visste du att de flesta arbetsgivare tillåter att du använder ditt friskvårdsbidrag till till vår gravidträning eller förlossningsförberedande kurs under graviditeten?

Amnion Gravidträning

Denna kurs vänder sig till alla gravida kvinnor oavsett träningsnivå. Du kan vara otränad eller vältränad. Under graviditeten är det viktigt att träna säkert och med fokus på att må bra. Varje kvinna är unik och samma träning passar inte alla. Vi på Amnionkliniken följer dig och din kropp hela vägen från tidig graviditet till återhämtning efter förlossning.

Under kursen går vi igenom övningar som du kan göra i graviditetens olika faser, dels för att du ska må bättre under din graviditet dels för att förbereda kroppen inför förlossningen. Efter förlossningen träffas vi för uppföljning och ger dig råd kring hur du på bästa sätt kan komma igång igen med din träning.

Digital förlossningsföreläsning

Kanske vill du förbereda dig inför förlossningen och anmäla dig till vår förlossningsförberedande föreläsning?! Föreläsningen är en digital liveföreläsning där du kan sitta hemma i lugn och ro och delta. Vår erfarenhet av att samtala med kvinnor/par med förlossningsrädsla har vi med oss från vårt arbete på Förlossningen i Lund. Många känner oro över att det ska uppstå skador vid förlossningen (bristningar). Vi har fördjupad kunskap inom detta område. Vi arbetar fortfarande i förlossningsvården och håller oss uppdaterade kring aktuella rutiner.

Mer information hittar du i huvudmenyn under fliken ”Gravidhälsa” samt ”Förlossning”.

Har du frågor går det bra att mejla eller ringa oss!

Boka via BokaDirekt →

info@amnionkliniken.se

0708-272786

Trevlig helg!

Martina & Anna