22797

Använd ditt friskvårdsbidrag till vår gravidträning eller förlossningsförberedande kurs

Visste du att de flesta arbetsgivare tillåter att du använder ditt friskvårdsbidrag till olika kurser under graviditeten?

Amnion Gravidträning: Denna kurs vänder sig till alla gravida kvinnor oavsett träningsnivå. Du kan vara otränad eller vältränad. Under graviditeten är det viktigt att träna säkert och med fokus på att må bra. Varje kvinna är unik och samma träning passar inte alla. Vi på Amnionkliniken följer dig och din kropp hela vägen från tidig graviditet till återhämtning efter förlossning.

Digital förlossningsföreläsning: Kanske vill du förbereda dig inför förlossningen och anmäla dig till vår förlossningsförberedande föreläsning?! Föreläsningen är en digital liveföreläsning där du kan sitta hemma i lugn och ro och delta.

Mer information hittar du i huvudmenyn under fliken ”Gravidhälsa” samt ”Förlossning”.

Har du frågor går det bra att mejla eller ringa oss!

info@amnionkliniken.se

Trevlig helg!