22828
post-template-default,single,single-post,postid-22828,single-format-standard,stockholm-core-1.0.9,select-theme-ver-5.1.6,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Höst på Amnionkliniken

Höst på Amnionkliniken

Sommaren börjar gå mot sitt slut och vi planerar för fullt höstens förlossningsföreläsningar och gravidträningskurser här på Amnionkliniken. Vi hoppas så klart att just du är intresserad av att delta.

 

Digital förlossningsföreläsning

Med vår digitala förlossningsföreläsning ger vi dig information, råd och stöd utifrån vår 20-åriga erfarenhet som förlossningsbarnmorskor. Känslorna och funderingarna kan vara många när tiden för förlossningen börjar närma sig. Hur det känns och vad som händer under födandet går att påverka med förberedelse och en trygg inställning.

På vår förlossningsföreläsning beskriver vi förlossningens olika faser – latensfasen, den aktiva fasen, övergångsfasen och utdrivningsfasen. Vi pratar om smärtlindringsmetoder och vad ni kan göra hemma innan ni åker in till förlossningsavdelningen. Att ha med sig någon närstående som stöd är viktigt och vi ger tips och råd till er hur ni kan stötta och hjälpa. Med Amnionklinikens förlossningsföreläsning hoppas vi kunna bidra till att du ska känna trygghet och tilltro inför att ditt barn ska födas.

 

Höstens datum: 21/9, 26/10 och 23/11

 

Amnion Gravidträning

Amnion Gravidträning vänder sig till alla gravida kvinnor oavsett träningsnivå. Du kan vara otränad eller vältränad. Under graviditeten är det viktigt att träna säkert och med fokus på att må bra. Varje kvinna är unik och samma träning passar inte alla. Vi på Amnionkliniken följer dig och din kropp hela vägen från tidig graviditet till återhämtning efter förlossning.

När man blir gravid så sker det många förändringar i kroppen både fysiologiskt och mentalt. Med Amnion Gravidträning vill vi hjälpa dig att förstår vad som händer i din kropp och ge dig verktyg för att lindra många graviditetsbesvär men också förbereda din kropp för förlossningen och tiden efter.

 

Vill veta mer om kursen? Läs under rubriken ”Gravidhälsa”.  Kontakta oss på info@amnionkliniken.se för kursdatum.