22913
post-template-default,single,single-post,postid-22913,single-format-standard,stockholm-core-1.0.9,select-theme-ver-5.1.6,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Amnion Gravidhälsa – hjälper dig att må bra under graviditeten

Amnion Gravidhälsa – hjälper dig att må bra under graviditeten

Under en graviditet sker det många förändringar i kroppen, både fysiologiskt och mentalt. Vi vet att med en bra kombination av kunskap, förståelse och träning är förutsättningarna goda för att du ska må bra både under graviditeten och efter förlossningen.

 

Amnion Gravidhälsa är ett samarbete mellan Amnionklinikens barnmorskor och Gerdahallens fysioterapeut Åsa Rippe. Vi har alla mångårig erfarenhet av att jobba med kvinnohälsa. Vårt mål med kursen är att du ska må bra under graviditeten, genom att förstå vad som händer i din kropp, hitta rätt sätt att stärka den och på så vis förbereda den inför förlossningen och tiden efter.

 

Vill du veta mer om kursen? Läs mer om kursupplägg, kostnad och anmälan under fliken ”Gravidhälsa”.